L'Empresa

Experiència i garantia

Som especialistes en el disseny i fabricació de peces, matrius i utillatges per a la indústria

Des de 2007, el nostre equip ha aconseguit comprendre les necessitats de la indústria i crear productes fiables per satisfer les seves necessitats

Amb la nostra experiència, especialització i servei podem afrontar gairebé qualsevol tipus de projecte que ens proposen. L’ enginyeria, la fabricació, el muntatge, la logística i el servei personalitzat ens fan ser altament competitius.

ELS NÚMEROS DE PONT PRECÍS

La nostra empresa en números

Anys d'experiència
0
Projectes desenvolupats
0

Creixement de negoci

Qualitat

Terminis de lliurament

Conformitat

La qualitat és el primer. Ens assegurem que es tingui en compte cada detall durant la fabricació de cada peça. El nostre focus es centra 100% en les necessitats i satisfacció de client.

Màxima qualitat

Fem servir un sistema de gestió i traçabilitat modern i àgil per complir amb la qualitat demandada. En cas d’haver-hi qualsevol incidència, es resol de forma àgil sense que afecti al termini de lliurament. La nostra empresa, s’ha sabut adaptar en un entorn VUCA; cada dia tot és més imprevisible, més incert, més irregular, més complex, més ambigu, i no existeixen les planificacions perfectes.

Enfocats al detall

L’excel·lència està en els detalls. El nostre equip està altament qualificat i disposa de mitjans de control calibrats i certificats per detectar la més mínima desviació. Les nostres màquines d’última generació, estan equipades amb sensors que mesuren les peces abans de siguin revisades pels nostres tècnics de qualitat.

Som l'empresa en la qual pot confiar per trobar una solució eficaç a totes les seves necessitats.

Necessites més informació? Contacta amb nosaltres