Serveis

Solucions optimitzades a punt per a la indústria

Un nou concepte per augmentar la productivitat

En Pont precis, estem compromesos en entregar la qualitat requerida a temps, i a un preu competitiu. Com més complex sigui el repte, més ens motiva resoldre’l ja que d’aquí sortiran els aprenentatges que aplicarem en un futur.

Abordem el disseny i la fabricació de peces o utillatges mecanitzats dins d'un rang de 3000 x 3000 x 3000mm de qualsevol sector.

Com funcionem?

Disponibilitat

Atenció 24h amb 1 sol interlocutor que atendrà i resoldrà personalment qualsevol tipus de requeriment.

Certificació

ISO 9001. Ja és un estàndard que ha de complir qualsevol empresa per poder treballar per a determinats sectors.

Anticipació

Anticipació a qualsevol detall que la nostra experiència ens pugui fer sospitar que pot produir algun problema tot i complir els requeriments que demana el client

Monitorizació

Totes els nostres comandes es gestionen a través d’un ERP que ens permet saber l’estat en què es troba qualsevol demanat a al moment.

Oficina tècnica

Comptem amb un departament de projectes que desenvolupa les seves funcions en total sincronització amb el client i amb la nostra àrea de fabricació. Perquè en tot disseny, s’han de considerar els pros i contres a l’hora de la fabricació.

Comptem amb estacions de treball d’última generació amb programes de disseny 3d i Cad-Cam com no pot ser d’altra manera en els temps que estem si volem ser competitius en un món global.

La nostra àrea de projectes està especialitzada en optimitzar processos, en s redisseny de productes i utillatges per aconseguir unes posades a punt més ràpides; perquè l’objectiu de qualsevol empresa és aconseguir una major productivitat amb millors resultats i menor variabilitat. Els podem ajudar a desenvolupar nous mètodes o noves tecnologies per posicionar-se per davant de la seva competència.

Els animem a que ens presentin les seves necessitats, i veurem si podem encaixar el seu projecte en el nostre format d’empresa a un preu competitiu.

Per tot això comptem amb les llicències de TopSolid.

Maquinària

El parc de maquinària de què disposem actualment està format per:

A part d’aquestes màquines i instal·lacions principals, també comptem amb màquina de fil, electroerosió, premsa de 200 Tn, soldador TIG, màquina de marcar …

T'ajudem i resolem els teus dubtes

El nostre personal compta amb dilatada experiència en la mecanització de peces complexes i d’elevat cost. Això ens ha obligat a anar redissenyant la nostra metodologia de treball per ser cada dia més eficients i aconseguir així l’excel·lència que demana qualsevol client.

El nostre sistema de gestió s’actualitza constantment a mesura que sorgeix qualsevol detall que el pugui millorar perquè la nostra gestió sigui impecable. No ens podem permetre posar en risc el prestigi i la confiança que els nostres clients dipositen en nosaltres.

Un punt de mira extern, de vegades és l’últim cartutx per resoldre un problema. Tenir una perspectiva sense prejudicis, sense condicionants acostuma a ser un punt a favor. Treballar per a diferents sectors, ens ha obligat a resoldre el mateix problema de diferents maneres. Estarem encantats de resoldre qualsevol tipus de problema de comportament mecànic en la seva línia de fabricació.

Necessites més informació? Contacta amb nosaltres